یکشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۸
خانه / گرشگری / اقامت دائم کشور آلمان

اقامت دائم کشور آلمان

شرایط به دست آوردن شهروندی یا تابعیت آلمان 300x183 اقامت دائم کشور آلمان

کشور آلمان به علت وضعیت اقتصادی مناسب، در دهه های اخیر مورد توجه بسیاری از مهاجرین سایر کشورها قرار گرفته است.

اقامت آلمان نیز مانند دیگر کشورهای اروپایی به دو دسته موقت و دائم تقسیم میشود که شرایط اخذ اقامت در آلمان برای هریک متفاوت است:

دسته اول یعنی اقامت آلمان از نوع موقت که شامل اقامت تحصیلی ، آموزشهای حرفه ای و شغلی ، سمینارها و پژوهش و تحقیق میباشد ، مدت زمان این نوع اقامت حد اکثر یک سال میباشد و در صورت نیاز به زمان بیشتر مانند تحصیل ، باید هر سال ویزا تمدید گردد .
دسته دوم اقامت دام آلمان یا همیشگی به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیر دائم بوده، هزینه زندگی خود را از راه کار خود تامین ‌نموده و زبان آلمانی را تا اندازه ای بداند، از اقامتهایی که میتوانند منجر به اقامت دائم شوند میتوان به اقامتهای سرمایه گذاری ، ازدواج ، و بلوکارت اشاره نمود و لازم به ذکر است این نوع ویزا ها نیز در اصل موقت می باشند ولی در نهایت تبدیل به اقامت دائم میگردند .

اقامت دائم و همیشگی اقامتی است که به اشخاصی با شرایط زیر اعطا می شود و ویزاهای سرمایه گذاری ، ازدواج ، ویزای کاری و بلوکارت می تواند به اقامت دائم منجر شود ، این شرایط عبارت است از :

مدت ۵ سال در کشور آلمان⁣🇩🇪 اقامت غیر دائم داشته باشد .( تحت شرایطی امکان کاهش این زمان به ۲ الی ۳ سال نیز می باشد)
قادر به تامین هزینه زندگی خود باشد .
کشور آلمان را به عنوان یک کشور دموکرات قبول داشته باشد .
به قانون اساسی کشور آلمان پایبند باشد و اقداماتی بر ضد منافع این کشور انجام ندهد .
به زبان آلمانی در سطح B1 تسلط داشته باشد .

درباره ی پویا صنعتی

همچنین ببینید

چه کشورهایی برای ادامه تحصیل پزشکی مناسب است

چه کشورهایی برای ادامه تحصیل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به زبان انگلیسی نیاز به مدرک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + 14 =