یکشنبه , ۱۷ آذر ۱۳۹۸
خانه / گرشگری / شرایت لازم برای پاسپرت در درخواست ویزای آلمان

شرایت لازم برای پاسپرت در درخواست ویزای آلمان

the most valuable passport 1 300x200 شرایت لازم برای پاسپرت در درخواست ویزای آلمان

رسال مدارک مسافرتی توسط متقاضی دریافت ویزا یکی از اصلی ترین و اساسی ترین شرایط برای درخواست ویزای آلمان است .

مطابق با هر الزام دیگر ، در مورد معیارهایی که یک گذرنامه باید رعایت کند ، شرایط دقیقی وجود دارد که برای سفارت آلمان در کشور شما قابل قبول          می باشد.

گذرنامه جزو اولین اسنادی است که در مورد درخواست ویزا شما بررسی خواهد شد .

اگر گذرنامه همانطور که لازم است نباشد باقی مدارک بررسی نشده و به طور خودکار ویزای شما رد می شود .

معیارهای اصلی گذرنامه شما باید به شرح زیر باشد:

۱-در روزی که آلمان را ترک می کنید ، باید سه ماه اعتبار دیگر داشته باشد.

این قانون نه تنها برای آلمان بلکه برای کل منطقه شینگن یک قانون است که متقاضیان ویزا باید سه ماه اعتبار فراتر از سفر برنامه ریزی شده خود داشته باشند تا ویزای هر یک از کشورهای عضو را بدست آورند.

۲-گذرنامه با اعتبار طولانی پذیرفته نمی شود.

گذرنامه شما ممکن است اعتبار بیش از ۱۰ سال ، یعنی ۱۵ سال داشته باشد. با این حال ، مقامات آلمانی آن را قبول نخواهند کرد ، اگر روزی که قصد ترک آلمان را دارید ، گذرنامه شما حتی یک روز از ۱۰ سال بیشتر باشد.

۳-حداقل باید دو صفحه خالی داشته باشد.

این شرط وجود دارد زیرا سفارتخانه باید ویزا را در گذرنامه شما درج كند.

اگر ویزای شما هنوز معتبر باشد و کمتر از ۱۰ سال اعتبار داشته باشد ، در صورت عدم وجود صفحات خالی سفارت آن را نخواهد پذیرفت.

بعضی از سفارتخانه ها نیاز دارند که این صفحات خالی به صورت متوالی باشد ، اما اکثر آنها اینطور نیستند.

برای اطلاعات خاص در این زمینه باید با سفارت آلمان در کشور خود تماس بگیرید.

۴-گذرنامه هایی که دارای صفحات اضافی هستند (بعداً به سند اضافه می شوند) نیز پذیرفته نخواهند شد.

۵-گذرنامه هایی که حاوی داده های غیرقانونی هستند قابل قبول نیستند.

اطلاعات گذرنامه شما باید به اندازه کافی واضح باشد تا توسط مقامات سفارت که درخواست ویزا شما را پردازش می کنند خوانده و قابل درک باشند .

۶-گذرنامه شما نباید صدمه ببیند.

سفارتخانه ها هرگونه گذرنامه پاره شده یا سوخته را رد می کنند ، که یا صفحات پاره شده یا سوخته دارند.

گذرنامه هایی با صفحات مرطوب یا علائم دیگر ، به عنوان نشت نوشیدنی و سایر موارد نیز پذیرفته نمی شوند.

درباره ی پویا صنعتی

همچنین ببینید

چه کشورهایی برای ادامه تحصیل پزشکی مناسب است

چه کشورهایی برای ادامه تحصیل پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی به زبان انگلیسی نیاز به مدرک …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =